Etusivu  |  Viikko-osake  |  Yritykselle  |  Huoneistot  |  Yhteydenotto 

Viikko-osake

Tutustu:

Osakeyhtiö»

Yhtiövastike»


Oman viikon käyttö»

Vuokraaminen»

Vaihto»

Hinnat»
Sunborn Vacation Club viikko-osake on monipuolinen ja tasokas tapa viettää lomia kotimassa ja ulkomailla. Sunborn Vacation Club viikko-osakkeen omistajina on sekä yksityisiä että yrityksiä. Viikko-osakkaat ovat Naantalin Kylpylän avainasiakkaita. Osakkaat saavat aina parhaat Naantalin Kylpylän tarjoamat edut.

Tutustu Sunborn Vacation Club viikko-osakkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ota yhteyttä. Takaamme, että perheesi ja yrityksesi henkilökunta nauttivat viikko-osakkeissamme paremmista lomista nyt ja tulevaisuudessa.

”Turha ostaa koko leipomoa, kun yksi leipä riittää”
Viikko-osake lomailu on maailman nopeimmin kasvava lomailumuoto. Idea on siinä, että omistat vain niin monta lomaviikkoa kuin tarvitset ja maksat vain omistamistasi viikoista yhtiövastikkeen.

Järjestelmän idea on lomanvaihdossa. Joka vuosi sinulla on käytössäsi tasokas lomaviikko omassa kohteessa, mutta et ole sidottu omaan viikkoosi ja kohteeseesi vaan voit halutessasi vaihtaa lomasi yli 2000 INTERVAL INTERNATIONAL jäsenkohteeseen, 75 maassa.

Teemme yhteistyötä Euroopan suurimman viikko-osakeyrityksen Holiday Club Resortsin kanssa. Holiday clubin organisaatio vastaa Sunborn Vacation Clubin osakkeiden myynnistä sekä vuokraamisesta.

Naantalin KylpyläSunborn Vacation Club Matkailijantie 2, FI-21100 Naantali
Tel. + 358 (0) 2 44 55 666 info@svc.fi